Tweede activiteit WPOW

Op donderdag 15 juni 2017 vindt de tweede activiteit van de WP oud-werkergemeenschap plaats. Met haar activiteiten wil de vereniging oud-(mede)werkers bij elkaar brengen, zodat ze hun ideeën en talenten met elkaar kunnen delen, voor sociale, creatieve en ondernemende doeleinden.

De activiteit van 15 juni zal worden geleid door de twee oud-werkers Dana Linssen en Robert Jan Westdijk. Beiden hebben een sterke passie voor film: in haar jaren op de Werkplaats toonde Dana al een grote interesse in film en literatuur, en na de verdiepende studie Filosofie schrijft ze nu trefzekere filmrecensies in het NRC. Ook Robert Jan was op school al vroeg actief met film bezig. Onder meer regisseerde hij daarna de kalfwinnende film “Zusje” (met o.a. Kim van Kooten) en ook zijn laatste film “Waterboys” werd zeer goed ontvangen door pers en publiek. “Waterboys” zal in deze activiteit centraal staan. Uit de film kiezen Dana en Robert Jan een aantal fragmenten die zullen dienen als gespreks- en discussiestof voor hen onderling, maar ook voor jullie, de aanwezigen. Gaandeweg zal hierdoor duidelijk worden welke betekenis de film heeft of kan hebben voor de kijker, en hoe Robert Jan die betekenis er al dan niet in heeft proberen te leggen: een unieke kans om samen onder de oppervlakte van het beeld te kijken zoals we dat op de Werkplaats graag deden en altijd nog doen.

19.15 uur: Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur: Start van het gesprek
20.45 uur: Borrel

Je kunt je aanmelden door voor 31 mei een mailtje te sturen naar wpoudwerkers@gmail.com . We kijken er ontzettend naar uit en hopen je donderdag 15 juni te mogen ontvangen!

Eventdata

15 juni 2017 19:15

Werkplaats Bilthoven, grote zaal