Waarom lid worden?

De WP oud-werkergemeenschap biedt de unieke mogelijkheid om onderdeel te blijven van de wereld die de Werkplaats heet. Door je lidmaatschap kun je gemakkelijk in contact blijven met mensen die je gedurende je tijd op de WP hebt leren kennen, maar ook met de school zelf. Zo hoef je niet het gevoel te hebben de Werkplaats na je eindexamen zomaar verloren te zijn. Bovendien biedt de oud-werkergemeenschap allerlei zaken speciaal voor leden:

De website

Op de website kunnen alle leden van de oud-werkergemeenschap een profiel aanmaken via waar ze elkaar kunnen opzoeken en tegenkomen op basis van gedeelde interesses, opleidingen, werkervaring of simpelweg een naam. Zo is de gemeenschap niet alleen een bron van herinneringen, maar ook een platform dat een netwerk van WP’ers mogelijk maakt. De site is er bovendien op gericht oud-werkers op de hoogte te houden van nieuwtjes over de Werkplaats en opmerkelijke gebeurtenissen in levens na de Werkplaats. Op deze manier blijf je als lid betrokken bij de school en haar (oud-)werkers.

Evenementen

Jaarlijks zullen enkele evenementen georganiseerd worden voor zowel oud-werkers en huidige werkers als oud-werkers met elkaar. In het eerste geval krijg je hiermee als oud-werker de (vrijblijvende) mogelijkheid iets terug te geven aan de school, eigen kennis en ervaringen te delen, en in het tweede geval kan je zelf kennis op blijven doen en deelnemen aan leerzame maar ook hele gezellige activiteiten.

‘Werker in de wereld’

Tweemaal per jaar ontvangt ieder lid het blad ‘Werker in de wereld’, waarin leuke of interessante artikelen te lezen zijn, geschreven over en door oud-werkers of (oud-)medewerkers. Zo krijg je om de zoveel tijd een tastbare herinnering aan de gemeenschap en de school, ook wanneer je de site en evenementen niet iedere dag bezoekt.

Kortingen en voordelen

Als lid van de oud-werkergemeenschap heb je met korting of zelfs gratis toegang tot evenementen van de Werkplaats. Zo hoef je niets te betalen voor de vierjaarlijkse Reünie en mag je voor een klein prijsje naar de WP-musicals.

Kortom: een lidmaatschap vol gewin voor iedereen die aan de Werkplaats verbonden wil blijven, kennis of ervaringen wil uitwisselen en onderdeel wil zijn van een groot en toegankelijk netwerk. Twijfel niet langer, en schrijf je in!

Schrijf je nu in!